Retourneren

Wettelijke bedenktijd van 14 dagen

Binnen de retourtermijn mag je je bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of het naar behoren werkt en of je er blij mee bent. Net zoals dat je kleding en schoenen past in een winkel, mag je een artikel dat je via een website bestelt, testen om te kijken of het bevalt en of het voldoet aan je eisen. Verder mag je het artikel kosteloos retourneren. Je mag het artikel niet volledig in gebruik nemen als je nog niet weet of je het houdt. Bij het retourneren van je bestelling verzoeken wij je de originele verpakking te gebruiken, of als je die niet meer hebt, te zorgen voor een goede verpakking voor het vervoer terug. 

Retourprocedure bij terugsturen per post
U kunt op deze wijze producten aan ons retourneren:

  • Stuur ons per email (info@novirbv.nl) een bericht met uw voornemen;
  • Vermeld uw bestelnummer en hetgeen u wilt retourneren;
  • Geef ook aan of u het wilt ruilen of dat u het aankoopbedrag terug wilt;
  • Wij sturen u per e-mail het retourformulier en retourlabel, dat u in kan vullen en mee kan sturen met de retourzending.

Mogelijkheden voor retourneren
U kunt het te retourneren product op de volgende manier retourneren:

Brievenbus pakketje. 
Print het retourticket of schrijf het retouradres en je retournummer op de doos. Doe het op de post. Je hebt dus geen printer nodig!

Postpakketje. 
Breng je pakket naar het dichtstbijzijnde pakketpunt. Een medewerker scant je barcode. Lukt dit niet? Schrijf dan het retouradres en -nummer op de doos. Bewaar je verzendbewijs, zodat we je artikel kunnen traceren als er iets misgaat

Gratis retourneren
Retourneren is bij ons altijd gratis.