Soorten Vleesthermometers

3 SOORTEN VLEESTHERMOMETERS

 MET PROBE

Ben jij op zoek naar een thermometer die geschikt is voor oven en BBQ? Vind je gebruiksgemak belangrijk? Hecht je veel waarde aan extra veiligheid? Bij vleesthermometers met een meetsonde is het digitale display via een lange draad verbonden aan de vleessensor. Hierdoor leg je het display buiten de oven en uit de buurt van een hete barbecue neer. Zo zijn je handen beter beschermd tegen hitte en oliespetters. Een voordeel is dat je deze vleesthermometers in het gerecht kunt laten zitten tijdens het koken.

Ga naar de categorie>

MET APP

Ben jij een serieuze barbecuefanaat, maar wil je niet constant bij de grill blijven staan? Hecht je veel waarde aan gemak? Ben je tegelijkertijd een liefhebber van technische snufjes? Dan is een vleesthermometer met app wellicht de beste keuze voor jou. Deze slimme vleesthermometers werken via een Wifi- of Bluetooth verbinding. De timer stel je makkelijk in via een app. Je krijgt vanzelf een seintje als het vlees (of de vis) klaar is. Ideaal!

Ga naar de categorie>

 INSTANT READ 

Wil jij het liefst een compacte, multifunctionele thermometer? Of een vleesthermometer die praktisch en snel is in gebruik? Dan zou de instant read thermometer de beste optie voor jou kunnen zijn. Ook als je de temperatuur niet continu wil aflezen of in de gaten wil houden, is een instant read thermometer handig. Deze vleesthermometers zijn over het algemeen zeer nauwkeurig en makkelijk in gebruik. Je kunt instant read thermometers ook gebruiken als hulpje bij bijvoorbeeld broodbakken of frituren. Instant read thermometers kun je niet in het gerecht laten zitten tijdens het koken. Steek de vleesthermometer in het vlees (of de vis) en controleer de temperatuur. Daarna haal je ‘m er weer uit.

Ga naar de categorie>