Doorgaan naar inhoud

Blogs

Ontdek nu onze top vijf vleesthermometers

Het ideale cadeau voor de echte grillmaster, hobbykok of rasechte carnivoor

 

Het perfecte stukje vlees bereiden is een vaardigheid die om precisie vraagt. De juiste vleesthermometer gebruiken kan een gamechanger zijn in de keuken! In deze blog zetten wij onze top vijf vleesthermometers op een rijtje. Voor welke ga jij?

 

  1. Deze compacte, no-nonsense vleesthermometer is multifunctioneel. De thermometer meet snel en nauwkeurig de temperatuur van vlees, maar ook van bijvoorbeeld jus, taart, melk en koffie. De meetsonde is van roestvrij staal en is extra lang. Zo loop je nooit het risico om je handen te verbranden tijdens gebruik! Meet vanaf -50°C/-58°C tot 300°C/572°F.
  1. Deze slimme, digitale vleesthermometer werkt in combinatie met de ‘Aicooking’ app. Alles wat je hoeft te doen, is de meetsonde in het midden van het vlees te steken en de gewenste temperatuur in de stellen. In de tussentijd heb je je handen vrij. De thermometer werkt bij een draadloos bereik tot 60 meter. Door het mooie design is deze topper ook nog eens een lust voor het oog!
  1. Deze zeer snelle, digitale vleesthermometer heeft een dubbele aansluiting. Daardoor kun je meerdere stukken vlees of de temperatuur van de oven en het gerecht tegelijkertijd meten. De losse ontvanger/timer werkt binnen een straal van 70 meter. De thermometer meet tot 380°C of 716°F. Geschikt voor oven, bbq en braadpan.
  1. Nog zo’n fijne, geavanceerde thermometer. Deze slimmerd werkt in combinatie met de ‘EasyBBQ’ app. De thermometer heeft een hittebestendige kabel en is geschikt voor alle soorten vlees en vis. Hij heeft voorgeprogrammeerde temperaturen voor elf soorten vlees en verschillende niveaus qua gaarheid. Je ontvangt een pushmelding op je telefoon als je geen goed bereik meer hebt via Bluetooth. Wel zo handig!
  1. Deze compacte, praktische vleesthermometer is geschikt voor alle soorten vlees. Het apparaat is extra veilig in gebruik. Door de lange meetsonde zijn de handen goed beschermd tegen hitte en oliespetters. Met standaard en magneet, waardoor die makkelijk neer te zetten of op te hangen is. De thermometer meet tot 300°C/572°F en is geschikt voor de (rook) oven, grill, bbq en braadpan.

 

Het is lastig om te zeggen welke vleesthermometer nu écht de beste is. Dit hangt namelijk ook af van jouw specifieke voorkeuren. Bedenk dus van tevoren wat jij belangrijk vindt én kijk goed naar de verschillende functies van een vleesthermometer voordat je er eentje aanschaft!

Bedankt voor het abonneren!

Deze e-mail is geregistreerd!

Shop de look

Kies Opties

optie bewerken
this is just a warning
Login
Winkelwagen
0 artikelen